Opprett bruker - Frifond veiledning

Slik oppretter du en bruker

Det første du må gjøre før du kan søke Frifond barn og unge, musikk og teater, er å opprette en bruker.

Har du søkt tidligere?

Dersom du har en bruker fra før kan du bruke den samme brukeren ved å logge inn via Min side, med e-postadressen og passordet du valgte da du opprettet brukeren.

Har du glemt passordet, trykk på lenken "glemt passord"

Ny søker?

Dersom du er ny søker, og dermed ikke har noen brukerkonto, må du opprette en. Velg hvilken støtteordning du vil søke på fra frifond.no, og skriv inn e-postadresse, navn og andre personalia.

Bekrefte e-postadressen

Når du har levert søknaden din, vil du få en e-post der du bes om å bekrefte e-postadressen din. Det gjør du ved å trykke på lenken i e-posten, og først da vil søknaden bli sendt inn. Dette gjør at vi er sikre på å ha en e-postadresse vi kan nå deg på.

Gå til neste side i veiledningen

Veien videre - tips til små organisasjonerHva skjer med rapporten?Hvordan rapportere på Frifondmidler?Pengene utbetales og prosjektet gjennomføresHvordan klage på vedtak?Hvordan få utbetalt midlene?Hva skjer hvis søknaden blir avslått?Hva skjer når søknaden er innvilget?Informasjon om saksbehandlingen i FrifondVeiledning i søknadsprosessenVeiledning i prosessen å opprette bruker